Otomobilin altında 113 metre sürüklendi

Güncelleme Tarihi:

Otomobilin altında 113 metre sürüklendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 09:31

İstanbul E-5 Edirnekapı'da otomobilin çarptığı ve 113 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü Kahraman Hasan Ercan hayatını kaybetti. Korkunç kaza sonrası sürücü kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Kaza, Edirnekapı E-5 Karayolu Edirne istikametinde 04.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı süratli olan motosiklete aynı istikamette seyreden otomobil çarptı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü Kahraman Hasan Ercanmetrelerce sürüklenirken otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi Kahraman Hasan Ercan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerini inceleyen polis, yaptığı ölçümlerde motosikletin 113 metre sürüklendikten sonra durabildiğini belirledi.


Haberin Devamı

Otomobilin altında 113 metre sürüklendi


Olay sonrası yoldan geçen bir görgü tanığı Mustafa Aslan, "Motoru Şişli’den tanıyorum. Sürücüsü lokanta sektöründe çalışıyordu. İş çıktıkça çalışıyordu. O kadar samimiyetim yok. Motosiklet sürücüsü süratliymiş öyle diyorlar" dedi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Kahraman Hasan Ercan’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!