Otomobilde poşetli infaz

Güncelleme Tarihi:

Otomobilde poşetli infaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 14:09

İZMİR’in Çiğli İlçesi’nde, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mustafa Acar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, otomobilin arka koltuğunda sopayla bayıltıldıktan sonra kafasına geçirilen poşetle boğularak öldürüldü.

Haberin Devamı

Cep telefonu ve cüzdanı da alınan Acar için kayıp başvurusunda bulunmak üzere polise gelen eşi Emine Acar, ağabeyi Adil Acar ve kayınpederi, acı manzarıyla karşılanca gözyaşlarına boğuldu.

Bugün saat 08.00 sıralarında, 8216 sokak 15 numara önünde park halinde duran otomobilin arka koltuğunda erkek cesedi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Adrese giden polis ekipleri, çevreye güvenlik şeridi çektikten sonra yaptıkları incelemede, cesedin 46 yaşındaki Mustafa Acar’a ait olduğu belirlendi.

'BAŞINA POŞET GEÇİRİLİP BOĞULMUŞ'

Olay yerine gelen nöbetci savcının talimatı üzerine 06 YB 1093 plakalı otomobil, içerisindeki cesetle birlikte çekici yardımıyla Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Acar’ın, ilçede kuaförlüğün yanı sıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcılığı görevini de yürüttüğü ortaya çıktı. yapılan ilk kontrollerde, Acar’ın otomobilin arka koltuğunda sopayla başına vurularak bayıltıldığı, ardından da kafasına geçirilen poşetle boğularak öldürüldüğü belirlendi.

AİLESİNE KARAKOL ÖNÜNDE ŞOK

Afyon’daki termal tesislerin devremülk satışlarını da yaptığı için, hafta sonunu şirketin Antalya’da düzenlediği iki günlük seminerde geçiren Mustafa Acar’ın, dün akşam saatlerinde ağabeyi ve ailesiyle birlikte İzmir’e döndüğü ortaya çıktı. Saat 20.30 sıralarında evine dönen Acar’ın, bir süre sonra yine devremülk satışı için bazı kişilerle buluşacağını söyleyerek evden ayrıldığı belirtildi.

Evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Mustafa Acar için kayıp başvurusunda bulunmak üzere emniyet müdürlüğüne gelen eşi Emine Acar, ağabeyi Adil Acar ve kayınpederi Hüseyin Cingay, kendilerine ait otomobili görünce büyük şok yaşadı. Polis ekiplerinden acı haberi öğrenen eşi ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

İLİŞKİLERİ ARAŞTIRILIYOR

İçerisinde öldürüldüğü otomobilini de geçen ekim ayında satın aldığı ancak henüz üzerine geçirmediği anlaşılan Mustafa Acar’ı öldürenlerin bulunması için polis soruşturma başlattı. Mustafa Acar’ın iş ilişkilerinin yanı sıra, aşk ilişkisi olabileceği ihtimaline karşı da, ekiplerin inceleme yaptığı kaydedildi. Otomobildeki aramalarda Acar’ın cep telefonu, cüzdanı ve paraları da bulunamadı. Cep telefonu hattından yaptığı görüşmeleri tespit etmeye çalışan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!