İsyan ettiren ölüm... Otomobilde kavga ettiler, Gizem hemşire hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

İsyan ettiren ölüm... Otomobilde kavga ettiler, Gizem hemşire hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2018 12:02

Hemşire Gizem Altunoğlu, 0.90 promil alkollü Mali Müşavir Merve Kostereli’nin kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Merve Kostereli otomobilde tartıştığı arkadaşı Tunç Öcal saçını çektiği için aracın kontrolünü kaybettiğini söyleyince serbest kaldı. 0.79 promil alkollü olduğu belirlenen Tunç Öcal tutuklandı. Altunoğlu’nun ailesi, alkollü sürücü Merve Kostereli’nın serbest kalmasına isyan etti.

Haberin Devamı

Gizem Altunoğlu, 20 yaşındaydı. Bir ay önce hemşire olmuştu. Özel bir sağlık kuruluşunda işe başlamıştı. Daha maaşını bile almamıştı. 5 Ekim sabah saat 08.00 sıralarında işe gitmek için bindiği minibüsten Maltepe’de indi. O sırada savrularak gelen bir araç çarptı. Ağır yaralandı. Yardımına meslektaşları koştu ancak hayata döndürülemedi.


Aracı kullanan Merve Kostereli ve arkadaşı Tunç Öcal gözaltına alındı. Polisin yaptığı araştırmada, iddiaya göre, Merve Kostereli ve Tunç Öcal, sabaha kadar eğlendi. Eğlence çıkışı araçlarının yakıtı bitince yolda kaldılar. Yakıt alıp yola devam ettiler. Bu anları da kameraya çektiler. Yakıt aldıktan 15 dakika sonra Gizem Altunoğlu’na çarptılar. Merve Kostereli’nin 0.90 promil alkollü, geçmişte TV’lerdeki ses yarışmalarına katılan şarkıcı Tunç Öcal’ın da 0.79 promil alkollü olduğu belirlendi. Merve Kostereli, polis ifadesinde aracı kullanırken tartıştığı arkadaşı Tunç Öcal’ın saçını çektiğini bu yüzden aracın kontrolünü kaybettiğini ve kazanın yaşandığını öne sürdü. Tunç Öcal da Merve Kostereli’nin saçını çekmediğini iddia etti.

Haberin Devamı

İsyan ettiren ölüm... Otomobilde kavga ettiler, Gizem hemşire hayatını kaybetti



Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan Merve Kostereli adli kontrolle serbest kalırken, Tunç Öcal tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gizem Altunoğlu’nun ailesi, 0.90 promil alkollü sürücü Merve Kostereli’nin serbest kalmasına isyan ederek, olayın bir kaza değil cinayet olduğunu belirterek adalet beklediklerini söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!