Otomobilde infaz: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Otomobilde infaz: 2 ölü
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 14, 2012 21:11

ŞANLIURFA’da, yol kenarına terk edilmiş otomobil içerisinde 2 kardeşin cesedi bulundu. 2 kardeşin başlarına sıkılan kurşunla öldürüldükleri belirlenirken, polis cinayetin zanlılarını belirlemek için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

2 KARDEÅžE ARABADA Ä°NFAZ / WEB TV

Olay, saat 18.30 sıralarında Åžanlıurfa-Gaziantep karayolunun 31’inci kilometresinde meydana geldi. Jandarma ihbar hattını arayan sürücüler, SarımaÄŸara Köyü yakınlarında yol kenarına park edilmiÅŸ otomobilin içinde 2 kiÅŸinin hareketsiz yattığını söyledi. Ä°hbar üzerine bölgeye giden jandarma, yol kenarındaki otomobilin  arka koltuÄŸunda bulunan 2 kiÅŸinin baÅŸlarına sıkılmış birer kurÅŸunla öldürüldüğünü belirledi. Yapılan araÅŸtırmada baÅŸlarına kurÅŸun sıkılan kiÅŸilerin Aytekin ve Ali Dirik isimli kardeÅŸler olduÄŸu öğrenildi. Otomobilde ve çevresinde yapılan inceleme sonrası Dirik kardeÅŸlerin cesedi otopsi için Åžanlıurfa EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna gönderildi. Â

YAKINLARI SÄ°NÄ°R KRÄ°ZÄ° GEÇİRDÄ°Â

2 kardeşin öldürüldüğü cinayeti haber alan İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun da olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Bu sırada cinayeti duyarak olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Gözyaşı döken ve zaman zaman güvenlik bandını aşarak otomobile yönelenler jandarma tarafından engellendi. Jandarma, 2 kardeşin ölümüne ilişkin saldırının nasıl ve kimler tarafından gerçekleştirildiğine ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!