Otomobil sulama kanalına uçtu: 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil sulama kanalına uçtu: 2 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2011 12:53

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nde, yeni yılın ilk saatlerinde sulama kanalına düşen otomobilin kadın sürücüsü ile eşi öldü, yanındaki iki arkadaşları ise yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza Dalaman Eska Mevkii, Dabel Köprüsü'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen evli, ikisi üvey dört çocuk annesi Belgin Acar (39) yönetimindeki otomobil, Dabel Köprüsü'nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil korkuluğu olmayan köprüden sulama kanalına düştü. Kanaldaki yaklaşık 2 metrelik suya gömülen otomobilde sıkışan sürücü Belgin Acar ile yanındaki kocası Dilek Acar (39) olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan Ümmü Gülsüm Özertan (29) ile Doğan Gökçe (34) ise yaralı olarak son anda araçtan çıkarak canlarını kurtardı. Polis, Dalaman Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen Özertan ve Gökçe'nin ifadelerinden, Acar Ailesi'yle birlikte yeni yılı kutladıkları ve Eska Sahili'ne gitmek üzere yola çıktıklarını belirledi.

CESETLERİ DALGIÇLAR ÇIKARDI

Sarıgerme'deki bir tatil sitesi inşaatını yapan Germen Tur'da bekçi olan Dilek Acar ile aynı şirkette muhabecilik yapan eşi Belgin Acar'ın suya gömülen otomobildeki cesetleri, olay yerine çağrılan Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Marmaris Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından güçlükle çıkartıldı. Ortaca'ya bağlı Akıncı Köyü'nde oturdukları ve ikinci evlilikleri olduğu öğrenilen Acar çiftinin cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Dalaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!