Otomobil bariyere çarptı: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil bariyere çarptı: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 13:41

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkan otomobil bariyere çarptı. Kazada 3’ü ağır, 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza bu sabah Orhangazi İlçesi girişinde meydana geldi. Bursa’dan İzmit’e giden Yüksel Korkmaz yönetimindeki otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıkıp bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre sürüklenen otomobil, yol üzerinde durdu. Kazada, ön tarafı hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Yüksel Korkmaz, eşi Birsen Korkmaz, Sibel Korkmaz, Sevgi Korkmaz ile oğlu 2 yaşındaki Oğulcan Korkmaz yaralandı.

Kaza yeri yakınında bulunan polis ekipleri hemen olay yerine gelerek 2 yaşındaki Oğulcan’ı araçtan çıkararak, yoldan geçen bir başka otomobilin durdurup Orhangazi Devlet Hastanesi’ne gönderirken, diğer yaralılar için ambulans çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılılara ilk müdahaleyi yaparken, durumu ağır olan Birsen Korkmaz, Yüksel Korkmaz ve Sevgi Korkmaz hastaneye kaldırıldı. Minik Oğulcan ile halası Sibel Korkmaz’ın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!