Otobüs servis minibüsüne çarptı: 8 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otobüs servis minibüsüne çarptı: 8 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2001 16:35

İzmir`in Narlıdere İlçesi`nde, bir belediye otobüsünün arkadan çarptığı öğrenci servis minibüsünde bulunanlardan 8`i yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Konak yönüne giden Hasan Süngü yönetimindeki 93-352 numaralı Güzelbahçe-Konak hattında çalışan ESHOT belediye otobüsü, Narlıdere İstihkam Viyadüğü`nde, Terzioğlu Taşımacılık`a ait kadın sürücü Birgül Bozbey`in kullandığı 35 S 00388 plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı. 

Kazada, minibüste bulunan Özel Deniz Lisesi öğrencisi Melike Akay, Zeynep Baran, Baran Yıldır, Gazel Öner, Şiir Öner, anneleri Ferah Öner ile Aylin Kama ve Feryal Özçırakçı yaralandı.

Dokuz Eylül Ãœniversitesi Hastanesi`nde tedavi altına alınan yaralılardan Öner kardeÅŸlerin saÄŸlık durumlarının ciddi olduÄŸu belirtildi. Kazada minibüste bulunan bazı öğrencilerin de ayakta tedavi edildikleri kaydedildi. Kazadan sonra gözaltına alınarak Narlıdere Merkez Karakolu`na götürülen sürücüler Süngü ve Bozbey`in  ifadeleri alındı.Â

Haberin Devamı

Bayan sürücü Bozbey`in, 2 ay kadar önce, idaresindeki minibüsle, bir kamyonla çarpıştığı ve bu kazada da bir çocuÄŸun yaralandığı öğrenildi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!