Otobüs benzinciye daldı: 27 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otobüs benzinciye daldı: 27 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2011 16:35

YOZGAT’ta, hızlı girdiği kavşakta art arda 3 otomobile çaptıktan sonra duramayan yolcu otobüsü, girdiği akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına çarparak durabildi. Kazada, otobüs ve otomobillerde bulunan 27 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 12.15 sıralarında Yozgat şehir merkezi girişinde Atatürk Yolu kavşağında meydana geldi.

KORKUTAN KAZADAN KARELER

BÜYÜK FACİADAN DÖNÜLDÜ / WEB TV

Ankara’dan Sivas’a giden Ali Osman Şimşek yönetimindeki yolcu otobüsü, kırmızıya geçmek üzere olan yeşil ışık yanıp sönerken hızlanıp, kavşaktan çıkan Ali Güler yönetimindeki, Efe Erdal’ın kullandığı  ve Okan Özgür’un kullandığı otomobillere çarptıktan sonra kaldırıma çıkıp ağaçları devirerek karşı yola geçti. Yolda da duramayan otobüs, bir akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına ve yığılı seramiklere çarparak durabildi.

Kazada, otobüs ve otomobillerde bulunan toplam 27 kiÅŸi yaralandı. Yaralılar Nazik Türkyılmaz, Zakir Emsal BektaÅŸ, Osman Saim Çelebi, Serkan Ä°stiraç, Hasan Gürol Kayıket, Teoman ÅžimÅŸek, Yener OÄŸuz, Ali Osman ÅžimÅŸek, Adem Ä°mergi, Satılmış Can, Gazi Karakoyun, Kevser Ä°leriok, Zeynep Yaman, Selçuk Ayan, Åžakir AteÅŸ, Ali Güler, Umut Can, Ahmet Atılgan, Efe Erdal, Okan Özgür, Sedat Erdem, Nesrin Karababa, Nuray Karabulut, Ömer Başçı, KürÅŸat KırtaÅŸ, Mehmet Murat Yılmaz ve Bağış Özgöncü, Yozgat Devlet Hastanesi ve Özel Åžifa Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!