Oto yıkayıcısından öğrencilere müdahale

Güncelleme Tarihi:

Oto yıkayıcısından öğrencilere müdahale
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2011 12:51

ADAPAZARI’nda bir ilköğretim okulu yanında bulunan oto yıkamasında çalışan genç, işyerinin önünde kavgaya tutuşan iki ayrı ilköğretim okulunda öğrenim gören öğrenci grubunu, oto yıkamada kullanılan su tabancasıyla üzerlerine tazyikli su sıkarak dağıttı.

Haberin Devamı

ÖĞRENCİLERE TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE / FOTO GALERİ

Semerciler Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim okulu yanında toplanan ve iki ayrı okulun öğrencisi oldukları belirlenen sayıları 30 civarında olan öğrenci grubu, cadde kenarında bulunan oto yıkamacının önünde toplandı. Aralarında kızların da bulunduğu gençler bir süre kendi aralarında tartıştı. Üzerlerinde okul kıyafeti olan gençler bir anda kavgaya tutuşarak birbirlerine vurmaya başladı.

TAZYİKLİ SU SIKTI

Bu sırada oto yıkamacıda araç yıkayan Şener Yılmaz, uyarmasına rağmen ayrılmayan öğrencilere elindeki oto yıkama makinasının su tabancası ile tazyikli su sıkmaya başladı.. Bir anda soğuk suyu üzerlerinde hisseden ögrenciler kaçışırken, kavga ve öğrencilerin dağılması işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Öğrencilere su tabancası ile su sıkarak dağıtan Şener Yıldırım, "Eğer böyle yapmasaydım birbirlerine zarar vereceklerdi. Onları engellemek için yaptım" dedi. Yıldırım, ayrı grubun bir gün önce de işyerinin arkasındaki sokakta kavga etmek istediklerini, yine kendisinin engel olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!