Otel prensesi Rabia ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Otel prensesi Rabia ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2001 00:00


İbrahim OKUMAMIŞ
Haberin Devamı

Kolunda kanayan beni patolojik test yaptırmadan aldıran Raiba Süer, bir yıl süren tedavi başarısız kalınca öldü.

BASKETBOL OYUNCUSU

Antalya'nın ilk beş yıldızlı oteli olan Koç Holding bünyesindeki Talya Hotel, kolundaki küçük bir ben yüzünden yaşama veda eden personeli için yas tutuyor. 20 yıl önce Talya Oteli bünyesindeki basketbol takımında oyuncu olarak göreve başlayan 38 yaşındaki Housekeeping Şefi Rabia Pamukçu Süar, patolojik test yaptırmadan aldırdığı benin kurbanı oldu.

KOLTUK ALTI BEZESİ

Turİzmcİ Nihat Süar ile 1.5 yıl önce evlenen Rabia'nın kolundaki ben kanayınca Antalya'da bir polikliniğe giden genç turizmcinin talihsiz kaderi burada yapılan ameliyatla başladı. Poliklinikte operasyonla beni alınan Süar'ın, bir süre sonra koltuk altlarında bezeler oluştu. Tıp Fakültesi'ne giden genç kadının Cilt kanseri olduğu tespit edildi.

Rabia'nın ağlatan kaderi

Antalya'nın ilk 5 yıldızlı oteli olan Koç Holding bünyesindeki Talya Hotel, kolundaki küçük bir ben yüzünden yaşama veda eden personeli için yas tutuyor. 20 yıl önce Talya Oteli bünyesindeki basketbol takımında oyuncu olarak göreve başlayan 38 yaşındaki Housekeeping Şefi Rabia Pamukçu Süar, patolojik test yaptırmadan aldırdığı benin kurbanı oldu.

KANAMA BAŞLADI

1,5 yıl önce kendisi gibi turizmci olan Nihat Süar ile evlenen Rabia'nın kolundaki ben kanamaya başladı. Eşi ile birlikte Antalya'da bir polikliniğe giden genç turizmcinin talihsiz kaderi burada yapılan ameliyatla başladı. Poliklinikte küçük bir operasyonla beni alınan Süar'ın, bir süre sonra koltuk altlarında bezeler oluştu.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne giden genç kadına bir dizi test yapıldı ve ‘‘Malinge Melanom (Cilt Kanseri) olduğu tespit edildi. İstanbul'da kemoterapi tedavisi gören talihsiz turizmcinin vücudunu saran kanser, onu genç yaşta hayattan ve çok sevdiği mesleğinden uzaklaştırdı.

YAŞATACAĞIZ

Bir süreden beri evinde tedavi gören genç turizmci önceki gün de yaşama veda etti. Talya Oteli'nde yaklaşık 7 yıldır Housekeeping Şefi olan Rabia Pamukçu Süar'ın çalışma masası arkadaşları tarafından çiçeklerle donatıldı. Talya Oteli Genel Müdürü Rezzan Kulaksız, uzun yıllardır birlikte çalıştıkları Rabia için, ‘‘O bizim prensesimizdi’’ dedi. Kulaksız, ‘‘Üzüntümüz büyük. Öz kızım gibiydi. Anısını her zaman yaşatacağız’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!