ÖSYM'den KPSS duyurusu! KPSS 2017/9 tercih alımları başlıyor

Güncelleme Tarihi:

ÖSYMden KPSS duyurusu KPSS 2017/9 tercih alımları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 16:32

ÖSYM, KPSS 2017/9 tercihleri için duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda Spor Genel Müdürlüğü KPSS 2017/9 yerleştirmelerine ilişkin tercih kılavuzunun yayımlandığı ifade edildi. KPSS 2017/9 tercih başvuruları ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

KPSS 2017/9 tercih alımları başlıyor. ÖSYM’nin resmi sayfasından yapılan duyuruya göre, Spor Genel Müdürlüğünün mühendis ve tekniker unvanlı kadrolarına yerleştirme yapmak İçin adaylardan tercih alınacak. İşte ÖSYM’nin duyurusu ve KPSS 2017/9 tercih kılavuzunda yer alan ifadeler!

KPSS 2017/9 tercih duyurusu;

‘Spor Genel Müdürlüğünün Mühendis ve Tekniker unvanlı kadrolarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini 18-21 Aralık 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 21 Aralık 2017 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Adaylar, tercih işlemlerinde Ek’te yer alan KPSS-2017/9 Spor Genel Müdürlüğü Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.’

Haberin Devamı

TERCİHLERİN YAPILMASI İÇİN GENEL BİLGİLER

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM’ye internetle gönderildiği gün itibarıyla, sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir okuldan veya programdan mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM’ye gönderildiği gün itibarıyla mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, atamaları yapılmayacaktır. Adayların boş kadrolara yerleştirme işlemlerine alınabilmeleri için tercihlerin kurallara uygun olarak yapılması ve yapılan tercihlerin geçerli olması zorunludur.

KPSS 2017/9 tercih kılavuzu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!