ÖSS adaylarına otobüs ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

ÖSS adaylarına otobüs ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi, Öğrenci Seçme Sınavı nedeniyle 6 Haziran Pazar günü otobüs, tünel, hafif metro ve tramvayların ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, ÖSS danışma büroları, Haydarpaşa Garı, Harem ve Esenler otogarlarında İETT abonman bilet satıcısı görevlendirileceğini belirtildi. Adaylar, ÖSS tanıtma kartlarını göstererek, 5 ve 7 Haziran tarihlerinde otobüs, tramvay ve tünelden yüzde 50 indirimli, pazar günü ise ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Özel Halk otobüsleri de 5-7 Haziran arasında adaylara yüzde 50 indirim uygulayacak.

İETT'nin 6 Haziran Pazar günü saat 06.30 ve 07.30'da karşılıklı olarak ÖSS adayları ve velileri için ek sefer yapacağı hatlar şöyle:

Avrupa Yakası: Eminönü-Bakırköy: Eminönü-Hal Yolu-Unkapanı-Aksaray-Topkapı-, İncirli-Bakırköy, Topkapı-Maslak: Topkapı-Karaköy-Beşiktaş-Barbaros Bulvarı-Maslak-İTÜ, Beşiktaş-Aksaray: Beşiktaş-Karaköy-Eminönü-Hal Yolu-Unkapanı-Aksaray,

Anadolu Yakası: Bostancı-Taksim: Bostancı-Ziverbey Yolu-1. Boğaz Köprüsü-Mecidiyeköy-Taksim, Kadıköy-Pendik: Ziverbey Yolu-Kadıköy-Göztepe-Bostancı-Maltepe-Kartal-Pendik, Kadıköy-Pendik: E-5 yolu-Maltepe-Kartal-Pendik.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!