Oscar'ın yüzleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Oscarın yüzleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2009 12:06

Bu yıl 82'ncisi dağıtılacak olan ve tüm dünyadaki en büyük organizasyonlardan bir tanesi olan Oscar'ı sunacak isimler belli oldu.

Haberin Devamı

Bu yıl Oscar ödüllerini dağıtma görevini yine iki ünlü isim paylaşıyor; Steve Martin ve Alec Baldwin. Telecast yapımcıları Bill Mechanic ve Adam Shankman Martin ve Baldwin için "Oscar sunuşu için mükemmel bir çift" dedi. Yapımcılar Şubat ayında düzenlenecek olan Oscar Töreni'nde ratinglerini bu ikilinin ayağa kaldırmasını beklediğini ve eğlenceli geçmesini umduklarını belirtti. Shankman salı günü gerçekleşen röportajda "Çok önceden beri töreni bir ikilinin şovuyla yenilemeyi planlıyorduk. Steve'in yorumları ve Alec önceleri Oscar adayı olmasına rağmen çok çok eğlenceli, ikisine de tapıyorum" dedi.

Telecast yapımcılarından Mechanic, törenle ilgili planların şekillendiğini ve 82'nci ödül töreniyle ilgili verdikleri üç sözü tutacaklarını söyledi. 7 Mart 2010'da Kodak Theatre'da yapılacak olan ödül töreni için Mechanic "Bu yıl daha eğlenceli, daha hızlı ve en iyinin en iyisi olacak" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!