Oryantal oğlunu zincire vurdu

Güncelleme Tarihi:

Oryantal oğlunu zincire vurdu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kadınsı hareketleri nedeniyle ailesini kızdıran genç, barlarda dans etmesin diye babası tarafından ranzaya zincirlendi.

BAHÇELİEVLER Haznedar'da 19 yaşındaki Mahmut Dağyolu, oryantal dans yaptığı barlara gitmesini engellemek isteyen babası Mustafa Dağyolu tarafından zincirlendi. Kadınsı hareketleri nedeniyle ailesinin eleştirdiği Dağyolu, komşularının haber verdiği polisin çağırdığı çilingir tarafından zincirlerinden kurtarıldı.

Polis, çilingirle geldi

Hızır Reis Sokak Fırat Apartmanı 10 numaradaki daireden önceki gün 18.00 sıralarında, ‘‘İmdat’’ sesleri duyan bina sakinleri durumu polise bildirdi. Kilitli kapıyı çilingir açtı. İçeri girildiğinde evde yalnız olan Dağyolu'nu ranza ayağına zincirlenmiş olarak bulan polis, zinciri sol eli ile sol ayağında bağlayan kilitleri açarak gencin 3 gün süren işkencesine son verdi.

Babam benden nefret ediyor

Çocukken geçirdiği trafik kazasında bir elini kaybeden Dağyolu, daha sonra Bahçelievler Polis Karakolu'na götürüldü. Dağyolu polise, ‘‘Barlarda ve gece kulüplerinde dans ediyorum. Buralara gitmemi engellemek isteyen babam beni 3 gün önce zincire vurdu’’ dedi. Ailesinin kendisinden çocukluğundan beri nefret ettiğini belirten Mahmut Dağyolu, babasından şikáyetçi olduğunu söyledi.

3 ay önce evden kaçmış

Gözaltına alınan Mustafa Dağyolu, ‘‘Oğlum sürekli evden kaçıyordu. Üç aydır kayıptı. En sonunda kendisine ulaşabildim. Bir daha evden kaçmaması için zincire bağladım. Oğlum eğlenceyi çok seviyordu. Taksim'deki barlara giderdi. Biz bu duruma bir türlü alışamadık. Evden kaçmaları artık canımıza tak etmişti’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!