Ormanda sevgili vahşeti

Güncelleme Tarihi:

Ormanda sevgili vahşeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2015 01:15

Rukiye T., yeni sevgilisinden eski sevgilisindeki eşyasını almasını isteyince korkunç bir cinayet işlendi. Yeni sevgili ve arkadaşları, eski sevgiliyi döve döve öldürdü.

Haberin Devamı

KONYA’da salı günü Rukiye T. (33), sevgilisi İbrahim D. (25), sevgilisinin arkadaşları Mecit D. (26), Taha Yasin B. (26) ve Ramazan E. (25) ile Akyokuş mevkisindeki ormanda alkol almaya başladı. İddiaya göre, bu sırada Rukiye T.’nin telefonuna eski sevgilisi Hüseyin Kayan’dan (26), “Eşyalarını gel al, yoksa satacağım” mesajı geldi. Ağlamaya başlayan Rukiye T., sevgilisi İbrahim D.’den eşyalarını almak için yardım istedi. İbrahim D.’nin arkadaşı Mecit D. de, Kayan’ı konuşmak için yanlarına çağırdı.

Ormanda sevgili vahşeti


DEMİR SOPALARLA


Kayan, birkaç arkadaşıyla gelip yol kenarında Mecit D. ile buluştu. Mecit D. de yanına yalnızca Kayan’ı alıp ormanda bekleyen İbrahim D. ve diğer arkadaşlarının yanına götürdü. İbrahim D. ve Yasin B.’nin demir sopa, Mecit D.’nin de bıçakla saldırdığı Kayan yere yığıldı. İbrahim D. ve arkadaşları kaçarken, yolda bekleyen Kayan’ın arkadaşlarına da “Arkadaşınızı alın, ölecek” dediler. Hastaneye kaldırılan Hüseyin Kayan ölürken, İbrahim D. ve 3 arkadaşı ‘kasten adam öldürme’den tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!