Orhan Pamuk 'Kafamda Bir Tuhaflık' isimli kitabını imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık isimli kitabını imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 16:59

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı ’Kafamda Bir Tuhaflık’ isimli kitabın imza günü, Galatasaray’daki Yapı Kredi Kitapevi’nde gerçekleşti. Kitabı imzalatmak için gelenler İstiklal Caddesi’nde uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan yoğunluk üzerine Pamuk, okurlarına, kitaba imzanın dışında isim yazdırmamaları konusunda ricada bulundu. Pamuk’a kitabı imzalatanlar, yaşadıkları heyecanı anlattı.

Haberin Devamı

Kitabın çıkmasını bir senedir beklediğini söyleyen bir okur, "Ben eski bir baskıyı imzalatmak için gelmiştim. Buradan çıkışta hemen okuyacağım" dedi.

Kitabı imzalatan başka bir okur ise heyecanlı olduğunu belirterek, "Kalemini çok sevdiğim bir yazar. Türkiye’ye büyük bir değer kattığını düşünüyorum. Üslubu ve masalsı anlatımıyla çok beğendiğim bir yazar. Buraya geldiği için çok teşekkür ediyorumö diye konuştu.

Orhan Pamuk hayranı olduğunu söyleyen başka bir okuru ise bütün kitaplarını okuduğunu, ilk defa kitabını imzalattığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.



Kuyrukta bekleyen bir okur ise, kendisi için kitabı imzalattığını ancak arkadaşları için üçüncü kez kuyruğa girdiğini söyledi.

Kızlarıyla birlikte imza kuyruğunda bulunan bir okur da Orhan Pamuk’u beğendiğini ifade ederek, "Bence güzel yazıyor. Onun için de kitaplarını imzalatmak için sıradayım. Heyecanla bekliyorum daha önce de kitaplarını okudum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!