Orhan Can ve Eyüp Serbest'e ödül

Güncelleme Tarihi:

Orhan Can ve Eyüp Serbeste ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2013 11:55

Engellilere yönelik hizmetleri ile dört yıldır “Engelsiz Hizmet Kalite' ödülü alan Başakşehir Belediyesi (EYAF)‘ta, ‘Engelsiz Haber Ödülleri’ düzenleyerek, kamuoyunu aydınlatıp engelleri kaldıran habercileri ödüllendirdi. . Ödül alan 116 isim arasında Hürriyet TV Müdürü ve Spor Yazarı Orhan Can ve Hürriyet Gazetesi İstihbarat Servisi’nden Eyüp Serbest de vardı.

Haberin Devamı

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende 116 Basın Mensubuna ödül verildi. Ödül törenine Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, başkan yardımcıları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

ENGELSİZ BAŞAKŞEHİR TİMİ

‘Engelsiz Haber Ödülleri’nin açılış konuşmasını Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptı. Başkan Uysal ‘Yeni kurulmuş olan bir ilçeyiz. Türkiye’de yeni İstanbul’dan söz edeceksek bu önümüzde ki dönemde Başakşehir olacaktır. İlçemizde çocuklar, kadınlar ve engellilerimiz gibi dezavantajlı gruplarımıza pozitif ayrımcılık yapmaya çalışıyoruz.’ dedi.

Başakşehir’de engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları da anlatan Başkan Uysal, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Engelsiz Başakşehir Timi kurduk. Engelli vatandaşlarımızın yardımsız olarak evlerinden çıkarak, sosyalleşebilmelerini sağlamak için bina girişlerini uygun hale getiriyoruz. Ama bu güzel çalışma aynı apartmanda oturanlardan tepki alabiliyor. Toplum olarak pozitif ayrımcılık yapmamız gereken gruplara dönük çalışmalara duyarlı olması gerekiyor. Engellilere yönelik projelerimizin başarısı ancak sizlerin yaptığı haberlerle, desteklerle olacaktır. Tüm yapılan farkındalık çalışmalarına desteklerinizden dolayı, engelliler adına sizlere şükranlarımı sunuyorum’

116 GAZETECİYE ÖDÜL

Haberin Devamı

Engellilere yönelik sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşan toplum bilinci oluşturan, gündemde kalmasını sağlayan haberciler ödüllendirildiği törende; 25 internet, 18 gazete,5 ajans, 16 radyo, 39 TV ve 13 yerel gazeteye ödül verildi. Törende program sunucusu Özge Uzun’a çalışmalarından dolayı ödül verildi.

Orhan Can ve Eyüp Serbeste ödül

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!