Örgüt propagandası yapan kahyanın evinden cephanelik çıktı

Güncelleme Tarihi:

Örgüt propagandası yapan kahyanın evinden cephanelik çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 09:52

Şanlıurfa’da jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü propagandası yaptığı ileri sürülen kahyanın evinde silah ve çok sayıda mühimmat ele geçilirken, 5 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Payamlı mahallesindeki bir bağ evinde kahya olarak çalışan A.A isimli şahsın evine Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon düzenlendi. Yanında çalışanlara terör örgütü propagandası yaptığı ileri sürülen Kahya A.A ile T.A., R.A., S.T., U.A isimli şahıslar gözaltına alındı.


Örgüt propagandası yapan kahyanın evinden cephanelik çıktı



Jandarma yapılan baskında ise 4 adet Kobra aselsan marka telsiz, 2 adet telsiz şarj cihazı, bir adet el dürbünü, bir adet hücum yeleği, bir adet Magnum marka ruhsatlı av tüfeği, bir adet 9 mm Browning marka tabanca, 3 adet 9 mm Browning marka tabancaya ait şarjör, 6 adet G1 piyade tüfeği şarjörü, 25 adet 9 mm. Tabanca fişeği, 158 adet 7.62 mm fişek, 21 adet Yaf marka 12 cal. fişek, 15 adet 7.62 mm. boş kovan, 11 adet 9 mm. boş kovan, 2 adet 5.56 mm. boş kovan ele geçirildi.Jandarma ele geçirilen silah ve mühimmatlara el koyarken, gözaltına alınan şahıslar ise sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!