Ordu Valisi'nden çağrı

Güncelleme Tarihi:

Ordu Valisinden çağrı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 15:11

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Orduluların turizm hareketine katkı vermesi gerektiğini belirterek, “Hiç bir şey tesadüf olmuyor. Bizler de topyekun bir seferberlik havasında çaba göstermemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

15-22 Nisan Turizm Haftası'nın başlaması sebebiyle Ordu Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak ve Müdür Yardımcısı Sevim Gürdal, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu, turizm hareketinin sürdürülebilir olması gerektiğine dikkat çekti.

Son birkaç yıldır Ordu’da turizm hareketinin arttığını belirten Vali Balkanlıoğlu, “Hiçbir şey tesadüfen olmuyor. Bizlerinde topyekun bir seferberlik havasında çaba göstermemiz gerekiyor. 500 bin Ordulu İstanbul’da yaşıyor. 100 bin civarında da Avrupa'da Ordulu olduğu söyleniyor. Ordu halkı sıcakkanlı insan olduğu için her kesimden arkadaşları bulunuyor. 500 bin Ordulu birer arkadaşını getirse 500 bin iç turist, 2 kişi getirse 1 milyon turist demektir” dedi.

Haberin Devamı

Son dönemde sosyal medyada, yazılı basında yurt içi ve yurt dışı televizyonlarda Ordu programları yapıldığını, tur şirketlerinin Ordu’yu gezi destinasyonuna koymaya başladığını, Türkiye’nin köklü firmalarından birinin Aybastı Perşembe Yaylası'na her hafta bir otobüs getirmesi yönünde anlaşma yapıldığını, en prestijli otobüs firmalarının koltuk ceplerinde bulunan seyahat dergilerinde Ordu’yu tanıttıklarını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Ordu turizmde bir marka olacak” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!