Oranı mı sıktı buranı mı sıktı?

Güncelleme Tarihi:

Oranı mı sıktı buranı mı sıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 12:10

Müjde Ar yine bombayı patlattı. Yıllar önce Aşk-ı Memnu yüzünden yaşadıklarını bugün Beren Saat'in yaşamakta olduğunu söyleyen Ar, "Yasak aşkın oyuncusuysan bir kere hemen o karakterlen özdeşleşiyor her şey. 'İyi mi öptü, kötü mü öptü? Oranı mı sıktı, buranı mı sıktı..." 35 sene bununla ben uğraştım. Şimdi işler Beren'in başına ihale oldu" dedi.

Haberin Devamı

Müjde Ar / Foto Galeri

Beren Saat / Foto Galeri

Vedat Kemer Aşk-ı Memnun'u çizdi / Karikatür- Galeri

Müjde Ar'ın ile Önder Açıkbaş'ın birlikte sundukları Güzel Haberler programında Beren Saat'in bazı sevişme sahnelerinde araya yastık koydukları şeklinde bir haberin basında yer alması ve yankı bulmasıyla ilgili konuşuldu.

"Biz döşek kullanıyorduk. Bizim zamanımızda döşek vardı" diyerek konunun basında çok fazla abartılmasını ti'ye alan Müjde Ar, Beren Saat'in bu sözleri sıkıştığı bir sırada söylediği değerlendirmesinde bulundu.

NERENİ ELLETİN BİHTER

Müjde Ar, "Aşk-ı Memnu'da oynadın mı zaten ayvayı yiyorsun. Yani yasak aşkın oyuncusuysan bir kere hemen o karakterlen özdeşleşiyor her şey. 'Sen öyle misin, sen böyle misin. İyi mi öptü, kötü mü öptü? Oranı mı sıktı, buranı mı sıktı?'... 35 sene bununla ben uğraştım. Şimdi işler Beren'in başına ihale oldu. Bir 30 sene de o uğraşır. Sen nedersen de zaten herkes bildiğini yazıyor. Herhalde sıkışık bir anda böyle bir şey söylemiş. Artık bir sakız haline geldi. Herkes de çok sıkıldı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!