Opera gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Opera gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ünlü İngiliz topluluğu Spice Girls'ün siyahi üyesi Melanie Brown'un kapalı kapılar ardında gerçekleşen düğününden ilk fotoğraflar, sonunda piyasaya çıktı. Basına tek bir anı bile gösterilmeyen düğünün yayın haklarını satın alan Alman Bunte Dergisi, son sayısında sadece beyaz ve altın renginin hakim olduğu gecenin fotoğraflarını yayınladı.

Hollandalı break danscı Jimmy Gulzar ile hayatını birleştiren Mel B.'nin düğününde sadece gelinle damat değil, bütün davetliler de beyazlara büründü. Dört aylık hamile olan 23 yaşındaki Mel B., karnı belli olmasın diye, revü kıyafetlerini andıran gelinliğinin altına fazla sıkı olmayan bir body giydi.

En az 300 bin marka mal olduğu belirtilen düğün, İngiltere'in Buckinghamshire kenti yakınlarındaki Little Marlow köyünde, çiftin 7.5 milyon marka satın aldığı 16. yüzyıldan kalma bir çiftlik evinde gerçekleştirildi.

Muhteşem Gatsby'nin 1920'li yıllarda New York'ta verdiği partilerden esinlenerek bütün davetlilerin beyaz giyinmesini isteyen çift, 200 konuğu krallar gibi ağırladı.

Damadın Hollandalı arkadaşlarının da katıldığı törende gözler, bir tek kişiyi aradı. Spice Girls'ün Mel B. dışındaki diğer üyeleri Mel C., Victoria ve Emma, mutlu gününde arkadaşlarının yanındaydılar, ancak bir süre önce gruptan ayrılan Geri düğüne gelmemişti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!