Online haritanız hurriyet.com.tr'de

Güncelleme Tarihi:

Online haritanız hurriyet.com.trde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2007 00:08

Map24'le ücretsiz olarak adres arayın, rotanızı planlayın ve mesafeleri ölçün.

Haberin Devamı

MAP24 İÇİN TIKLAYIN...

Hürriyet ve Map24 Türkiye işbirliğiyle hazırlanan online harita, hurriyet.com.tr'deki yerini aldı. Artık hurriyet.com.tr okurları internet üzerinden adres arama, rota planlama ve mesafe ölçümü gibi işleri kolayca gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Hürriyet haberleri çok yakında harita üzerinden görsel olarak takip edilebilecek.

Online haritanın gelişmiş arama özelliği sayesinde aranan adres kolayca bulunabiliyor. Harita üzerinde gidilecek yolun başlangıç ve bitiş noktaları işaretlendiğinde, uygulama en uygun güzergahı otomatik olarak belirliyor. Böylece gidilecek yerlerin bulunması ve adres tarifinin zorluğu ortadan kalkıyor.

Dünya Avucunuzun İçinde

Ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek mekanlar harita üzerinde özel işaretlerle belirtiliyor. Bu sayede en yakın eczaneyi, benzin istasyonunu, çiçekçiyi ya da restoranı bulmak çok kolay. Online haritaya Türkiye'nin yanında 17 dünya ülkesi de dahil edilmiş durumda.

Ziyaretçiler Avrupa ülkelerindeki otelleri harita üzerinde bulabiliyor ve online olarak rezervasyon yaptırabiliyorlar. Ayrıca sisteme üye olan kullanıcılar Map24 mobile yazılımını ücretsiz olarak indirerek online harita uygulamasına cep telefonundan da ulaşabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!