Önder Sav ruh doktoruna gitsin

Güncelleme Tarihi:

Önder Sav ruh doktoruna gitsin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2010 00:00

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarını ziyareti için geldiği İzmir’de “Sayın Önder Sav’ın ruh doktorlarına ve hekimlere kendini göstermesi lazım” dedi.

Adnan Menderes Havalimanı’na gelişinde soruları yanıtlayan Sarıgül, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a yönelik suikast girişimine yönelik şunları söyledi:
Senaryo yazdılar

Sayın Baykal ve arkadaşları büyük bir heyecan, sıkıntı içindeler. Güçlenmeye başladığımız andan itibaren bize bir şey yapacaklarını düşünüyordum. Sayın Önder Sav’ın acele ruh doktorları ve hekimlere kendini göstermesi lazım. Zaman geliyor peygamberimiz ile ilgili laflar ediyor, zaman geliyor masasının başında telefonunu açık unutarak başka şeyler söylüyor. Şimdi de bir senaryo yazdılar, onu oynamaya çalışıyorlar.
Çamura bulaşmayız

Herkesten çok sayın Baykal’ın sağlığını koruması lazım. Allah Baykal’a sağlıklı uzun, mutlu ömür versin. Kendi içine düştükleri çukura TDH’yi de çekmeye çalışıyorlar. Bunların bulaştıklarını çamura TDH bulaşmayacaktır. Bu konuda yarın (bugün) saat 11.00’de basın toplantısı yapacağım.

Yargı lehimize

Baykal ve arkadaşlarıyla, attıkları iftiralardan dolayı yargı önünde defalarca hesaplaştım ve yargıdan her zaman lehimize karar çıktı. İnanıyorum ki yüce yargı da yine aynı şekilde tecelli edecektir. Ama sayın Baykal ve arkadaşlarının heyecanını anlıyorum, hak veriyorum. Allah sayın Baykal ve arkadaşlarının yardımcısı olsun. Ölüyü, diriyi bırakıyorlar, gözlerini TDH’ye dikiyorlar. Korkunun ecele faydası yok. TDH halkın gücü ve teveccühü ile ‘Bismillah’ diyerek yolunda ilerliyor. Kendi çamurlarını, çok rica ediyorum başkalarına bulaştırmaya kalkmasınlar.

Neden beklediler?

Bu olay tam deli saçması. Kendileri hedef değiştirmeye çalışıyorlar. Düşünün ki vali bir açıklama yapıyor, isimsiz. Boş bir inşaattan bir adresle gönderilmiş. Tamamen bir deli saçması. Aynı gün neden söylemediler ki, neden beklediler?

Rahat ol Zübeyde Ana
/images/100/0x0/55eb5665f018fbb8f8bacb49


TÜRKİYE Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kabrini ziyaret etti. Sarıgül, TDH’nin Anneler Günü etkinliklerini bundan sonra Zübeyde Hanım’ın mezarı başında yapacağını söyledi. Sarıgül “Büyük Önder Atatürk’ü dünyaya getiren Zübeyde Hanım, Türkiye’nin annesidir. Rahat ol Zübeyde Ana, yetiştirdiğin Mustafa Kemal’in düşünceleri, Mustafalarla ve TDH ile ilelebet yaşayacaktır” diye konuştu. Sarıgül, Anıtkabir ve 81 ilden getirttiği toprakları Zübeyde Hanım’ın mezarına döktü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!