Önce kurt saldırdı, ardından ambulans çarptı

Güncelleme Tarihi:

Önce kurt saldırdı, ardından ambulans çarptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2008 08:36

Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi Yukarı Özlüce Köyü'nde, hayvanlarını ahıra getirebilmek için zorunlu olarak dereye giden bir kadına aniden kurt saldırdı. Kurt tarafından kolundan ve elinden ısırılarak yaralanan talihsiz kadının, hastaneye götürülmek üzere bindirildiği otomobil ise yardımına gelen ambulansla çarpışarak kaza yaptı.

Haberin Devamı

Evli, 3 çocuk annesi, 32 yaşındaki Leyla Nur Duran, köyün yakınlarındaki dereye giderek büyükbaş hayvanlarını ahıra getirmek istedi. Leyla Nur Duran'a bu sırada sinsice ardından yaklaşan bir kurt saldırdı. Saldırının gerçekleştiği olay yerinin yakınlarında bulunan köy ilköğretim okulunun öğretmen ve öğrencileri, Leyla Nur Duran'ın çığlıkları duyarak yardımına koşması üzerine saldırgan ve vahşi hayvan kaçarak izini kaybettirdi.


BU DEFA DA HASTENEYE GİDECEĞİ AMBULANS İLE ÇARPIŞTI

Köye çağırılan ambulansın geç geleceğini düşünerek özel aracıyla Leyla Nur Duran'ı hastaneye götürmek üzere yola çıkan Sami Keleş idaresindeki 29 AT 616 plakalı özel oto Kelkit İlçesi'ne 5 kilometre kala kurt saldırısında yaralanan talihsiz kadını almak üzere yola çıkan ambulans ile çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada, ambulans sürücüsü Numan Çobanoğlu ile özel aracın sürücüsü Sami Keleş ve araçta bulunan Leyla Nur Duran'ın eşi Hicabi Duran, hafif şekilde yarandı. Kurt tarafından saldırıya uğrayan Leyla Nur Doğan, Kelkit Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Erzincan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Erzincan'da tedavi altına alınan Leyla Nur Duran'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Diğer yaralılar ise aynı hastanede ayakta tedavi gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!