Önce kebapçı sonra da ciple seks yaptı

Güncelleme Tarihi:

Önce kebapçı sonra da ciple seks yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2013 15:36

Galler'de sarhoş olup sokaktaki bir ciple "seks yapan" 24 yaşındaki Daniel Cooper'ın hafta sonları dışarı çıkması mahkeme kararıyla yasaklandı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Flintshire kentinin Holywell kasabasında yaşanan olayda, 18 Ağustos gecesi arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan Cooper içkiyi fazla kaçırınca önce sokaklara işedi, sonra da bir kebapçının gişesindeki sayaçla cinsel ilişkiye girermişçesine hareketler yapmaya başladı.

Önce kebapçı sonra da ciple seks yaptı

Ardından dengesini kaybedip düşen ve yerde de aynı hareketleri sürdüren üç çocuk babası Cooper, daha sonra ise park halindeki bir cipi gözüne kestirdi.

Ciple de "seks yapan" Cooper, ilerleyen saatlerde kasaba merkezindeki polisler tarafından tutuklandı.

Sarhoş olduğu için o gece yaptıklarını hatırlamadığını söyleyen Cooper'a, mahkemede güvenlik kamerası kayıtları izletildi.

Haberin Devamı

Arkadaşları tarafından sorumlu bir baba olarak tanımlanan Cooper, alkolle arasının olmadığını ve o gece dışarı çıktığında cebinde sadece 13 sterlin olduğunu belirtti.

Mahkeme Cooper'a üç ay boyunca cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 19.00 ila 07.00 arası sokağa çıkma yasağı getirdi. Cooper'a ayrıca 85 sterlin para cezası verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!