Önce hastaneye götürdü sonra öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Önce hastaneye götürdü sonra öldürdü
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 17, 2013 11:05

KASIMPAŞA’da hastaneden eve getirdiği kayınpederi Mecit Bulut’u (58) kendisine kapıyı hızlı kapattığı için bağırması üzerine bıçaklayarak öldüren Abdullah G.(36) polis tarafından yakalandı. Cinayetten sonra cesedi banyoya götürerek yıkayan, evi temizleyen Abdullah G.’nin "Kayınpederimi ulaşamıyorum. Yardıma gelin" diye telefon ettiği polisi eve çağırdığı öğrenildi.

12 Haziran 2013’de meydana gelen olayda taksici Abdullah G., 155 Polis İmdat telefonunu arayarak "Kayınpederime ulaşamıyorum. Başına bir şey gelmiş olabilir." dedi. Olay yerine giden polis ekipleri evin kapısını kırarak içeri girdiklerinde 58 yaşındaki Mecit Bulut’un cesedi ile karşılaştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis emekli marangoz Mecit Bulut’un cep telefonun alındığını çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğünü tespit etti.

Olayın ihbarcısı damat Abdullah G. şüpheli hareketleri, çelişkili ifadeleri ve elindeki bıçak kesiklerini açıklayamaması üzerine gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen Abdullah G. önce suçlamaları kabul etmezken daha sonra cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Abdullah G.’nin olay günü kayınpederi Mecit Bulut’u tedavi için hastaneye götürdüğünü, dönüşte ise evin kapısını hızlı kapattığı için bağırınca aralarında kavga çıktığını söylediği belirtildi. Kavga sırasında Mecit Bulut’u bıçakladığını anlatan Abdullah G.’nin olay sırasında ellerinde bıçak yaraları oluştuğu belirlendi. Şüpheli Abdullah G.’nin daha sonra olaya hırsızlık süsü vermek için cesedi banyoda yıkadığı, evi temizlediğini daha sonrada polise sahte ihbarda bulunduğu öğrenildi.

Poliste iÅŸlemleri tamamlanan Abdullah G. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.Â
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!