Ömer Lütfi Mete toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Ömer Lütfi Mete toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 16:18

ARAŞTIRMACI-Yazar, senarist Ömer Lütfi Mete'nin cenazesi, Altunizade'deki İlahiyat Vakfı Camii’nde ikindi vakti düzenlenen törenin ardından, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Ömer Lütfi Mete'nin cenazesine siyaset, sanat, ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cami avlusunda başsağlığı dileklerini Ömer Lütfi Mete’nin eşi Leyla Mete, kardeşi Yunus Bahri Mete, oğlu Ali Buhara Mete ile diğer yakınları kabul ettiler.  TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, AK  Parti İstanbul İl Başkanı  Aziz Babuşçu, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, DP  eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ali  Müfit Gürtuna, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile sanatçılar İsmail Türüt, İzzet  Altınmeşe, konsept danışmanlığını yaptığı Kurtlar Vadisi dizisinin  yapımcısı Raci Şaşmaz, oyuncuları Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın da aralarında bulunduğu bazı sanatçılar katıldı.

Tabut cenaze namazının ardından ilahiler eşliğinde cenaze aracına kadar taşınerken, Necati Şaşmaz da cenaze aracına binerek mezarlığa kadar gitti. Cenazeye gönderilen çelenkler arasında “Adnan Oktar” yazılı çelenk de yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!