Ölüme kendi ayaklarıyla geldi

Güncelleme Tarihi:

Ölüme kendi ayaklarıyla geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2009 20:38

ATAŞEHİR’de yemeğe gittiği arkadaşı tarafından eterle bayıltıldıktan sonra öldürülen Nalan Sezer’in eve giriş anının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Tatilden döner dönmez soluğu katilinin yanında alan Nalan Sezer, Nuray Çetinkaya’nın korkunç planından habersizdi.

Haberin Devamı

Ataşehir’in lüks sitelerinden biri olan Turkuaz 3 sitesinde Arkadaşı Nuray Çetinkaya tarafındın öldürülen Nalan Sezer’in ölüm evine giriş görüntüleri ortaya çıktı. Eve girdikten sonra bir süre arkadaşı ile sohbet eden ve daha sonra Nuray Çetinkaya ile tartışan Nalan Sezer, bu görüntülerden yaklaşık yarım saat sonra artık yaşamıyordu.

Bodrum’da tatilini bitirdikten sonra yemek için arkadaşının yanına giden Nalan Sezer, Cumartesi akşamı Nuray Çetinkaya’nın evine işte böyle girdi. Nuray Çetinkaya’nın iddiasına göre bir alacağına yardım etmeye söz veren ancak daha sonra vazgeçen Nalan Sezer, kendi sonunu hazırlamıştı. Aralarında çıkan tartışmanın ardından Eter ile Nuray Çetinkaya tarafından bayıltılan Nalan Sezer, fenalaştı ve kusmaya başladı, Bir süre sonra Nalan Sezer hayatını kaybetti.

Nuray Çetinkaya ise arkadaşını ellerini ve ayarlarını bağladıktan sonra evin bir odasına kilitledi. Nuray Çetinkaya’nın ailesi 2 gün boyunca Nalan Sezer’in cesedi ile yaşadı.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!