Ölüme gidiyoruz deyip kayboldular

Güncelleme Tarihi:

Ölüme gidiyoruz deyip kayboldular
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2010 00:00

Adıyaman Üniversitesi’nde okuyan iki arkadaştan 4 Şubat’tan beri haber alınamıyor.

Haberin Devamı

Facebook’a ölüm tarihini yazıp ‘Bugüne nasipmiş’ diye bir not bırakan ve arayanlara ‘Ölüme gidiyoruz’ diyen Onur Üzel, arkadaşı Rıdvan Traş’ı da yanına alıp ortadan kayboldu.

ELAZIĞ’da, Adıyaman Üniversitesi İşletme Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Onur Üzel ile otogaz firmasında çalışan yakın arkadaşı Rıdvan Traş 4 Şubat Perşembe günü ortadan kayboldu. Kayıplardan Onur Üzel, 4 Şubat’ta sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına, ‘D.T. 24.02.1990- Ö.T. 04.02.2010. Bugüne nasipmiş’ diye not yazdı. Aynı gün Onur Üzel, dayısına ait otomobili alıp arkadaşı Rıdvan Traş ile saat 17.30 sıralarında bir akaryakıt istasyonundan 20 TL’lik otogaz aldı. Üzel ile Traş’ın, nereye gittiklerini soran arkadaşlarına ise ‘Ölüme gidiyoruz’ dedikleri öne sürüldü.

Benzinciye uğradılar

Onur Üzel’in babası Zülküf Üzel, oğlunun 2008’de ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini ancak iki gencin ölüme gittiklerini kabullenemediğini söyledi. Bayındırlık Müdürlüğü’nde çalışan Zülküf Üzel, ikisi kız, dördü erkek altı çocuk babası olduğunu belirterek, şunları anlattı: “4 Şubat’ta eve geldiğimde Onur, bilgisayar başındaydı. Bir telefon etti ve 16.50’de otomobille gitti. Gitmeden önce annesinden para istemiş, ben de 25 lira verdim. Rıdvan’ın yanına gidiyor. İşyerinden arkadaşı Murat’ı da alıp, çarşıda indiriyorlar. Saat 17.45’te petrol istasyonundan 20 TL’lik gaz alıyorlar. Sonra da Malatya yoluna doğru hareket ediyorlar. Saat 19.00’dan sonra, komşumuz Murat, Rıdvan’ı arıyor. Rıdvan telefonu Onur’a veriyor. Murat, nereye gittiklerini sormuş. Onur da, ‘Ölüme gidiyoruz’ demiş. Onur en son İstanbul’daki kız arkadaşı ile saat 21.00’de telefonla konuşuyor. Öleceğini kıza da anlatıyor. O konuşmadan sonra telefonu kapalı ve ulaşılamıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!