Ölü numarası yaptı ölümden kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Ölü numarası yaptı ölümden kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2004 01:42

Adana’da Murat Tüzüner ile 1993’te evlenen Sevil Tüzüner’in (33), ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle açtığı dava dün sonuçlandı ve 2 çocuk sahibi çift boşandı. Sevil Tüzüner, yakınları ile eve giderken, karşılarına boşandığı eşi Murat Tüzüner ve kayınbiraderi çıktı.

Kayınbirader Ramazan Tüzüner, ‘Namusumuza leke sürdün’ diyerek tabancasını çekti.

Kurşun anneye gitti

Sevil Tüzüner kaçmaya çalışırken tabancadan çıkan kurşun annesi Türkan Erdensoy’a isabet etti. Erdensoy kanlar içinde yere yığılırken oğlu Hakan Erdensoy ile yakınları da Ramazan Tüzüner’e saldırıp tekme-tokat dövdü. Bu sırada Erdensoy, Tüzüner’i bacağından bıçakladı. Ramazan Tüzüner, ölü numarası yapınca linçten kurtuldu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Tüzüner, ‘Ölü rolü yapmasaydım beni gerçekten öldüreceklerdi’ dedi. Kaçan Hakan Erdensoy kısa sürede yakalandı, dayaktan korkup kaçan Murat Tüzüner aranıyor.

Ne olur kurtarın

Annesinin yaralanması üzerine kendini yerden yere atan Sevil Tüzüner, ‘Ne olur annemi kurtarın’ diye bağırıp yardım istedi. Saldırgan kayınbirader Ramazan Tüzüner (yanda) ölü numarası yaparak linçten kurtuldu.

Bacağından vuruldu

Kızına yapılan saldırıda kurşun anne Türkan Erdensoy’un bacağına isabet etti. Erdensoy hayati tehlikeyi atlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!