Olmadı büyük reis

Güncelleme Tarihi:

Olmadı büyük reis
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya Büyük Liman’ın en ünlü balıkçısı Tamer Bulu kalbine sıktığı tek kurşunla intihar etti.

ANTALYALI balıkçı reisi 32 yaşındaki Tamer Bulu, önceki gece kalbine sıktığı tek kurşunla intihar etti. Uzun süredir ekonomik sıkıntı çektiği öğrenilen evli ve iki çocuk babası Bulu, saat 21.00 sıralarında sahibi olduğu Büyük Liman'daki yazıhanesine geldi. Burada bir süre tek başına zaman geçiren Tamer Bulu daha sonra ruhsatlı silahını kalbine dayadı.

ARKADAŞINI ARADI

Bu arada cep telefonu ile çocukluk arkadaşı Cemal Sabuncuoğlu'nu arayarak ‘‘Ağabey limandayım. Gel benim cesedimi limandan al’’ dedi. Sabuncuoğlu bu telefondan sonra hızla arabasına binerek limana doğru giderken Bulu, telefonuna bir daha cevap vermedi. Sabuncuoğlu, büyük limana girdiğinde ise arkadaşını can çekişirken buldu.

TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bulu, bütün çabalara rağmen kurtarılamadı. Bulu'nun intihar ettiğini duyan dostları hastaneye akın ederken, yakınları sinir krizleri geçirdi. Bulu'nun cenazesi Muratpaşa Camii'nde kılınan namazdan sonra sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Bulu'nun ölümü üzerine arkadaşları uzun süre balığa çıkmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!