Ölenler arasında Mustafa Varank'ın ağabeyi de var

Güncelleme Tarihi:

Ölenler arasında Mustafa Varankın ağabeyi de var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2016 09:14

Darbe girişimi sırasında yaşanan olaylarda hayatını kaybedenler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanlarından Mustafa Varank'ın ağabeyi İlhan Varank'ın da olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Varank'ın abisinin öldüğünü Yalçın Akdoğan Twitter hesabından ''Sevgili dostum Mustafa Varank'ın darbeci alçakların şehit ettiği abisine de yüce Allah'tan rahmet diliyorum'' sözleriyle duyurdu.

BELEDİYE ÖNÜNDEKİ PROTESTO SIRASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbe girişimini protesto ettiği sırada açılan ateşle hayatını kaybettiği bildirildi.

Necatibey Eğitim Fakültesinden mezun olduktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Bursunu kazanarak ABD Ohio State Üniversitesinde bilgisayarlı öğretim teknolojileri alanında master yapan Varank, daha sonra aynı alanda doktorasını tamamladı.

Türkiye'ye döndükten sonra Afyon Kocatepe Üniversitesinde çalışmaya başlayan Prof. Dr. İlhan Varank, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölüm başkanlığı görevini yürütüyordu.

Haberin Devamı

Darbecilere tepki için sokağa çıkan İlhan Varank, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbe girişimini protesto ederken, darbeciler tarafından açılan ateşle hayatını kaybetti.

1971 doğumlu olan Varank, evli ve iki çocuk babasıydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!