Öldürülen sevgilisine iki katlı mezar yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Öldürülen sevgilisine iki katlı mezar yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2018 09:17

Adana’da bir genç kadın, hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan sevgilisi Cebrail Yılmaz'a iki katlı mezar yaptırıp mezar taşına "Dilimde sen, kalbimde sen, duamda sen, seni seven ailen" diye yazdırdı.

Haberin Devamı

Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde 16 Mart'ta iddiaya göre, hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan Cebrail Yılmaz (22), bir süre önce kiraladığı otomobille kaza yaptı. Hasar nedeniyle oluşan masrafı ödemekte zorluk çeken Yılmaz, arkadaşı Hüseyin A.’dan (28) borç istedi.

400 lira borç verdiği Yılmaz’ı kız arkadaşı Yaren T. ile gören Hüseyin A. bu duruma sinirlendi. Alkol alan iki arkadaştan Hüseyin A., Cebrail Yılmaz’a, “Bana param yok diyorsun. Benden borç para alıyorsun ve aldığın parayı kızlarla yiyorsun” diye sitem etti. Taraflar arasında çıkan küfürlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada Hüseyin A., yanında bulundurduğu silahla birkaç el ateş ettiği Cebrail Yılmaz’ı vurarak öldürdü.

Öldürülen sevgilisine iki katlı mezar yaptırdı

Haberin Devamı

'SEVGİLİSİNE HEMEN MEZAR YAPTIRDI'

Sevgilisinin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Yaren T. ilginç bir karar aldı. Sevgilisine son olarak bir hediye vermek isteyen Yaren T., Cebrail Yılmaz için iki katlı mezar yaptırdı. Yaren T., mezar taşına da, “Dilimde sen, kalbimde sen, duamda sen, seni seven ailen” diye yazdırdı.

Cebrail Yılmaz, Küçükoba Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hüseyin A.'yı kısa sürede yakaladı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Hüseyin A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!