Öldürülen kadın memur için tören düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Öldürülen kadın memur için tören düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2013 14:13

GİRESUN Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde memur olarak çalışırken yaklaşık 1.5 ay önce kaybolan ve önceki gün Sinop’ta cesedi bulunan Nebahat Çakmak (48), hastane önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Haberin Devamı

Törene Çakmak’ın yakınları, çalışma arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. Hastane Başhekimi Hüsne Bostan, üzüntüsünü dile getirerek "İnşallah bunu yapanlar adil bir şekilde cezalandırılır. Yapılanları hiç anlamış değiliz. Çok düzgün çalışan bir arkadaşımızdı. Çok üzgünüz. Herkese başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hakkınızı helal edin" dedi. Törene katılan arkadaşları ve yakınları gözyaşı dökerken, Çakmak’ın cenazesi duanın ardından Kemaliye Köyü’nde defnedildi.

Nebahat Çakmak, geçen 12 Temmuz’da kaybolmuştu. Son olarak koyu renkli bir araca bindiği belirlenen Çakmak’tan o günden sonra haber alınamamıştı. Yapılan araştırmalar sonucunda Nebahat Çakmak’ın cesedi, geçen 23 Ağustos’ta Sinop’un Türkeli ilçesi Çatak Köyü kırsalında toprağa gömülü olarak bulunmuştu.

Olayla ilgili gözaltına alınan V.D., Çakmak’ı bıçaklayarak öldürdüğünü, önce Boyabat İlçesi’nde ormanlık alana attığını, 3 gün sonra da Çatak Köyü’nde toprağa gömdüğünü söyledi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan P.M. (36) ile N.O. (26) İstanbul’da, V.D. (38) ile E.D. (32) ise Giresun’da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!