Öldürmeden önce kuzenini tıraş ettirmiş

Güncelleme Tarihi:

Öldürmeden önce kuzenini tıraş ettirmiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 22:51

Adana’da geçtiğimiz çarşamba akşamı eve çağırdığı beş akrabasını öldürüp intihar eden Denizhan Dener’in kurbanlarından kuzeni Suphi Cumhur Cengiz’i, olaydan 3.5 saat önce berbere götürdüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Tıraşı yapan berber Emircan Turalı, Denizhan Dener’in sürekli müşterisi olduğunu, uzun süredir evlenme hayali kurduğunu söyledi. Turalı, cinayetin işlendiği gün saat 16.15 sıralarında Dener’in yine berbere geldiğini ve yanında “kuzenim” dediği Suphi Cumhur Cengiz’i getirdiğini belirterek, “Size kuzenimi getirdim, akşam sevdiğimi isteyeceğiz, evleneceğim, onu bir tıraş edin, benim de boynumu temizleyin’ dedi. Ben de Cengiz’i tıraş ettim” dedi.  

Turalı, Denizhan Dener’in hiç cinayet işleyecek gibi bir hali olmadığını, çok neşeli ve mutlu olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti: “Sevdiğini isteyecekleri için çok mutluydu, hatta bize tatlı ısmarladı. Kuzeninin tıraşı bitince birlikte çıkıp gittiler. Sonra akşam televizyonlarda Denizhan’ın cinayet işlediğini, hem de tıraşa getirdiği kuzeniyle birlikte 5 akrabasını öldürdüğünü öğrenince şoke oldum.”

KIYAFET AL SENİ GÜZEL GÖRSÜNLER
Denizhan Dener’in sevgilisi H. K. polise verdiği ifadesinde, Dener’in 2 yıl önce sinirli bir anında kendisine ‘Halalarımı katledeceğim’ dediğini ileri sürdü. H.K. ifadesinde ayrıca şunları anlattı: “O gün saat 16.35’te Denizhan beni aradı. Bana para yolladığını söyleyerek ‘Bu para ile kıyafet alırsın, tanışmada seni güzel görsünler’ dedi” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!