'Olay adam'ın kafa davası

Güncelleme Tarihi:

Olay adamın kafa davası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 19:04

Ahmet Hakan'ın "Artık herhangi bir eğlence mekânına gittiğimde kapıdaki görevlilere mutlaka “İçeride Efe Önbilgin var mı?” diye soracağım" diye yazdığı ve 'olay adam' ilan ettiği Efe Önbilgin, dün adliyedeydi. Deniz Akkaya'nın eski sevgilisi ve çocuğunun babası olarak magazin basınında adından sıkça söz ettiren Önbilgin, bu defa iş dünyasının tanınmış simalarından Armağan Özgörkey'den şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

AHMET HAKAN YAZDI: OLAY ADAM / ARŞİV

Etiler Şamdan Barda Efe Önbilgin ile Armağan Özgörkey'in kavga ederek birbirlerini yaraladıkları iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Efe Önbilgin 'mağdur - şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

Kafa atarak kendisini yaralayan Armağan Özgörkey'den şikayetçi olduğunu söyleyen Önbilgin, Özgörkey ile uzlaşmak istemediğini belirtti.

Etiler Şamdan Barda Efe Önbilgin ile Armağan Özgörkey arasında yaşanan kavgayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında kavganın taraflarından Efe Önbilgin 'mağdur - şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

"ŞAMDAN BAR'A EĞLENMEK İÇİN GİTTİM"

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne avukatı ile birlikte gelen Efe Önbilgin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Ekinci'ye mağdur - şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Önbilgin savcılık ifadesinde olay tarihinde arkadaşlarıyla birlikte Etiler'de bulunan Şamdan Bar'a eğlenmek için gittiğini söyledi.

Haberin Devamı

"KENDİSİNE KİBARCA YERİMDEN KALKMASI İÇİN RİCA ETTİM"

Eğlenmek amacıyla ile bir ara oturduğu masadan kalkıp dans pistine gittiğini anlatan Önbilgin, "Tekrar masaya geldiğimde oturmuş olduğum sandalyeye Armağan Özgörkey adlı şahsın oturmuş olduğunu gördüm. Kendisine kibarca yerimden kalkması için rica ettim. Armağan Özgörkey oturduğum sandalyeden kalktı ve gitti. Ben de yerime oturdum" dedi.

"KANLAR İÇİNDE KALDIM"

Önbilgin gece 03.00'a kadar eğlendikten sonra hesabı ödediğini, eğlence yerinden çıkarken Armağan Özgörkey'in önüne çıkarak burnuna kafa attığını ileri sürdü. Almış olduğu darbe sonucu burnunun dağıldığını, kanlar içinde kaldığını ileri süren Önbilgin, çevredekilerin kendisini koruduğunu, olay yerine polis çağırdığını belirtti. Kendi masasında oturan arkadaşlarının Armağan Özgörkey'i tanımadığını ifade eden Önbilgin, " Armağan Özgerkey kendiliğinden gelip masaya oturmuştur. Sonradan öğrendiğim kadarıyla masada olan tek bir erkek Armağan Özgörkey'i tanıyormuş. Olayla ilgili olarak olayı gören ve aynı masada oturduğumuz kız arkadaşlarım da vardı. Onları da tanık olarak dinleteceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ÖZGÖRKEY'DEN ŞİKAYETÇİYİM"

Kafa atarak kasten kendisini yaralayan Armağan Özgörkey'den şikayetçi ve davacı olduğunu söyleyen Önbilgin, Özgörkey ile uzlaşmak istemediğini, belirtti. İşadamı Efe Önbilgin ile Armağan Özgörkey 23 Aralık 2010 tarihinde Şamdan Bar'da aralarında kavga çıkmıştı. Efe Önbilgin ile Armağan Özgörkey Adli Tabiplik'te sağlık raporu aldıktan sonra birbirlerinden şikayetçi olmuşlardı.

ÖZGÖRKEY: MAHKEMEDE ÇÖZÜLÜR

Efe Önbilgin'in bugün adliyeye gidip Armağan Özgörkey'den şikayetçi olması üzerine, gözler ünlü işadamına çevrildi. hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Özgörkey " Ben yeterince konuştum. Gereksiz yere magazin malzemesi oldum. Olay çok büyütüldü. Ben kendisiyle görüşecektim. Eğer şikayetçi olduysa  sorun mahkemede çözülür" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!