Okul bahçesinde başına mermer düştü

Güncelleme Tarihi:

Okul bahçesinde başına mermer düştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2011 11:02

Isparta’da okul bahçesinde ders çalışırken başına pencereden mermer parçası düşen 3’üncü sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hüseyin Emre Battal ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Naşide Halil Gelendost İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Hüseyin Emre Battal, bahçede arkadaşlarıyla birlikte ders çalışırken, başına okulun birinci katının penceresinde bulunan kalınlığı 3, uzunluğu 60 santimetre olan bir mermer parçası düştü. Yere yığılıp kalan öğrenci, öğretmenleri tarafından hemen okulun yakınındaki Isparta Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Beyin Cerrahi Servisi’nde tedaviye alınan Hüseyin Emre’nin kafatasının sağ bölümünde kırık oluştuğu tespit edildi. Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Hatip Kanatsız öğrencinin şuurunun açık olduğunu ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.

ANNE ’İHMAL VAR’ DEDİ

Öğrencinin annesi Sevinç Battal, olayda okul yetkililerinin ihmalinin söz konusu olduğunu savundu. Pencere kenarında duran bir mermerin düşmesinin anormal bir durum olduğunu belirten anne Battal, "İdareciler çocukların hayatlarına karşı da sorumlular. Daha duyarlı olmalılar. Böyle bir şey okulda asla olmamalı" dedi.

Haberin Devamı

İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz da, olayla ilgili gerekli soruşturma işleminin başlatıldığını belirterek, "Konu enine boyuna araştırılır, bir ihmal varsa gereği yapılır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!