Okeycilerin başına inek düştü

Güncelleme Tarihi:

Okeycilerin başına inek düştü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2001 01:14

Her zamanki kare kahvede okey oynuyor. En heyecanlı anda bir patırtı kopuyor. Bir inek, masaya düşüyor. Bilanço, kırık bir ayak, kafadaki yaraya 7 dikiş ve şaşkın ama sağlıklı bir inek.

NEVŞEHİR'in Avanos İlçesi'ne bağlı Özkonak Beldesi'nde kahvede okey oynayanların üzerine inek düştü. Kahvede oturanlar bir anda neye uğradıklarını şaşırırken, okey oynayanları seyreden 62 yaşındaki Ethem Şahin'in sağ ayağı kırıldı, başından yaralandı.

Mehmet Özcan adlı çobanın meraya götürdüğü ineklerden biri Camicedid Mahallesi'nde Atilla Yalçın'ın işlettiği Merkez Kıraathanesi'nin üstyolla bitişik otla örtülü damına doğru kaçtı. Ağaç dalları ve otla örtülü çatıdan bir anda düşen inek, masada okey oynayan Yakup Özkan, Hakkı Eröz, Hacı Demir ve Seyit Seyhanlı'yı izleyen Ethem Şahin'in üzerine geldi. Ayağı kırılan ve kaşı açılan Şahin, önce Nevşehir Devlet Hastanesi'ne, daha sonra SSK Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayağı alçıya alınan, alnına 7 dikiş atılan Ethem Şahin, kendine geldikten sonra ‘‘Yaşadığıma inanamıyorum’’ dedi.

Arkaya döndüm ineği Ethem Amca’nın kafasında gördüm

Merkez Kıraathanesi'nde garsonluk yapan Hasan Demirci böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını belirterek, ‘‘Ethem Amca'nın bulunduğu masadan çay istemişlerdi, çayı verdim, tam döndüğüm anda ineği Ethem Amca'nın kafasında gördüm, sonra kanlar içerisinde yere yığıldı. Halen olayın şaşkınlığını üzerimden atamadım. Eğer biri bana böyle bir olayı anlatsa, inanmazdım’’ dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Doktorların, sağlık durumunun iyiye gittiğini söylediği başına inek düşen Ethem Şahin olayı şöyle anlattı: ‘‘Arkadaşların oynadığı okey oyununu izliyordum. Nasıl oldu pek anlayamadan bir çatırtı oldu ve inek üstüme düştü. Ondan sonra gözlerimi hastanede açtım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!