Öğretim görevlisine beni öğrencinle nasıl aldatırsın dayağı

Güncelleme Tarihi:

Öğretim görevlisine beni öğrencinle nasıl aldatırsın dayağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 22:51

GAZİANTEP'te, bir kadın kardeşiyle birlikte, öğretim görevlisi olan eşi ve yanında bulunan öğrenciyi kendisini aldattığı iddiasıyla darp etti.

Haberin Devamı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mobilya ve Dekorasyon Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi 40 yaşındaki Fatih Tuncay E. ve aynı üniversitenin Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi 26 yaşındaki Emine K. ile kampus içerisinde görüştükleri sırada, yanlarına gelen öğretim görevlisinin eşi Özgül E. ve kardeşi Fayat K. arasında tartışma başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Özgül E. ve kardeşi Fayat K., öğretim görevlisi Fatih Tuncay E. ve öğrenci Emine K.'yı darp ederek yaraladı. Olay yerine gelen Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çıkan kavga sırasında, darp edilen Fatih Tuncay E., Emine K., Özgül E. ve Fayat K.'yı Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanede ayakta yapılan ilk tedavilerinin ardından Karşıyaka Polis Merkezi'ne getirilen, 4 kişinin ifadeleri alındı. Birbirlerinden şikayetçi olan 4 kişinin adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. Öğretim görevlisi Fatih Tuncay E.’nin “Ben öğrencimin adıyla daha uygun telefon görüşmesi yapabilmek için GSM kartı aldım. Bununla ilgili görüşürken eşim ve kardeşi bizden şüphelendi” dediği öğrenildi. Öğretim görevlisinin eşi Özgül E. ise konuyla ilgili soru soran gazetecilere, “Bu bizim aile hayatımız, eğer yazarsanız sizi dava ederim” diyerek gazetecileri tehdit etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!