Öğrencisine istismardan yargılanan öğretmen tahliye için yalvardı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencisine istismardan yargılanan öğretmen tahliye için yalvardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 13:54

ADANA’da 14 yaşındaki kız öğrencisine istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan matematik öğretmeni 36 yaşındaki Ali E., hakime ’Beni tahliye edin" diye yalvardı.

Yeşilevler Mahallesi’ndeki bir ilköğretim okulunda görev yapan 2 çocuk babası Ali E., iddiaya göre, geçen mayıs ayında baraj çamlığındaki kız öğrencisi F.N.Y ile otomobil içerisinde yarı çıplak halde yakalandı. Ali E., ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, hakkında ’cinsel istismar’ suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Adana 9’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edilen sanık Ali E., olay tarihinde aile içi sorunlarından dolayı depresyonda olduğunu ileri sürerek "Sorunlarımı paylaşırken el ele tutuştuk. Yaptıklarımdan dolayı çok üzgünüm. Evimi, işimi, her şeyimi kaybettim. Eşimle ayrılma aşamasındayız. Olay nedeniyle beni herkes horladı, aşağıladı. Çok kötü durumdayım. Tahliyemi istiyorum" dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

İlköğretim öğrencisi F.N.Y. ise öğretmeninden şikayetçi olmadı. Öğretmeninin kendisini konuşmak için çağırdığını belirten F.N.Y., "Biraz konuşalım diyerek beni arabasına davet etti. Biner binmez arabayı çalıştırdı. ’Nereye gidiyoruz?’ diye bağırdım. O da ’Konuşacağız’ dedi. Arabayı park eder etmez de beni öpmeye çalıştı. Engel olmaya çalıştım. Bir süre sonra polisler geldi" dedi.

Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, ilköğretim öğrencisinin olaydan dolayı ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığıyla ilgili istenen raporun beklenilmesi için duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!