Oğlunun önünde şehit etmişler

Güncelleme Tarihi:

Oğlunun önünde şehit etmişler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2015 21:08

ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde bayram alışverişinde PKK’lı teröristlerce şehit edilen korucu Osman İnal’ın çocukları, Kurban Bayramı’nda kaybettikleri babalarının acısını yaşıyor.

Haberin Devamı

Pazartesi günü 4 yaşındaki oğlu ve eşinin gözleri önünde öldürülen İnal’ın çocukları, babalarını dün al bayraklı mezarı başında gözyaşları içinde anarak dua etti. Geçici köy korucusu ve Vatan Mahallesi Muhtarı Osman İnal’ın ailesi, bayramda taziyeleri kabul ediyor. 172’nci Zırhlı Tabur Komutanı Yarbay Ünay Yıldız , aileyi ziyaret etti ve taziyelerini iletti.

Oğlunun önünde şehit etmişler

Şehidin kızı Rabia İnal (24), saldırıyı lanetleyerek, “Babam, annem ve 4 yaşındaki kardeşim Ufuk’un gözü önünde şehit edilmiş. Kardeşimin sarıldığı esnada babamı katletmişler. Bari kardeşimin hatırına bir şey yapmasalardı. Devlet silah versin, biz kızları olarak korucu olmaya hazırız” dedi. Songül İnal (16) da “Devletimizi, bayrağımızı sevdiğimiz için bizi hor görüyorlar, sevmiyorlar. O nedenle de babamı öldürdüler. Kanımızın son damlasına kadar teröre karşı çıkacağız. Birini öldürmekle bitmeyiz, babamızın yolunda yürüyeceğiz” diye konuştu. Şehit korucunun eşi 14 çocuk annesi Sabriye İnal, eşinin vatanı ve bayrağı uğrunda şehit olduğunu belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Eşim emekli geçici köy korucusuydu ve 4 ay önce Çalışkan beldesinde gönüllü olarak koruculuk yapmaya başlamıştı. Silopi’ye bayram alışverişine gitmiştik. Çarşıda 3 terör örgütü mensubu aracımızın etrafını sarıp eşimi vücuduna birkaç kez, kafasına da tek el ateş ederek şehit etti. Türk bayrağı benim başım üstünde, eşimin silahı da göğsümün üstünde olacak. Onun silahı benim emanetimdir ve kimseye vermeyeceğim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!