Oğlunun öğretmenine kafa attı

Güncelleme Tarihi:

Oğlunun öğretmenine kafa attı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2011 18:15

ERZİNCAN’da, TCDD’de teknisyen olarak çalışan 50 yaşındaki Erol G., oğluna derste kızdığı için tartıştığı Türkçe öğretmeni F.Ç.’yi kafa darbesiyle yere düşürdü. Öfkesi dinmeyen Erol G., diğer öğretmenlerce güçlükle uzaklaştırılıp polise teslim edildi. 18 yıllık öğretmeni F.Ç. ise Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Okulun 8/D sınıfında okuyan Ö.G., Türkçe öğretmeni tarafından derste tahtaya kaldırıldı. Öğretmen F.Ç., kendisine ve diğer arkadaşlarına kabadayı gibi davrandığını söylediği Ö.G.’ye kızdı ve işlem yapılması için okul idaresine gönderdi. Okul idaresi, öğrenci hakkında işlem başlatırken, Ö.G., babasına durumu bildirdi.

TCDD’de teknisyen olan Erol G., büyük bir hışımla okula gelerek öğretmenler odasına girdi. Kendini tanıtınca öğretmen F.Ç., "Hoş geldiniz" dedi ve ayağa kalkarak tokalaşmak için elini uzattı. İddiaya göre veli Erol G., diğer öğretmenlerin şaşkın bakışları arasında öğretmen F.Ç.’yi kafa darbesiyle yere düşürdü. Evli ve bir çocuk babası F.Ç.’ye yerde de tekme attığı iddia edilen veli, güçlükle engellenip uzaklaştırıldıktan sonra polise teslim edildi. Öğretmen ise okula çağırılan 112 Acil Servis tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öğretmen F.Ç. daha önce veli ile aralarında bir problem geçmediğini belirterek, "Veliyi tanımıyorum. sadece ’Hoş geldiniz’ dedim. Birden bana vurdu. Öğrencim Ö.’ye bugün derste kızdım. Onun haricinde bir şey olmadı" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!