Oğlunu öldüren anne, duruşmada eşinden af diledi

Güncelleme Tarihi:

Oğlunu öldüren anne, duruşmada eşinden af diledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 13:42

SAMSUN'da, 5 ay önce 1.5 yaşındaki oğlu Ramazan'ı çok ağladığı için boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldüren 34 yaşındaki Emine Kesimoğlu'nun, yargılanmasına devam edildi.

Haberin Devamı

Duruşmaya katılan 37 yaşındaki Muammer Kesimoğlu ise eşinden şikayetçi olduğunu ve boşanma davası açtığı söyledi. Duruşma bitiminde salondan çıkarılmak istenen Emine Kesimoğlu, hakimden izin alarak eşinin yanına gitti. Emine Kesimoğlu, önce eşinin elini öpüp başına koyduktan sonra geçmiş bayramını kutladı, ardından da boynuna sarılarak, “Beni affet” diye konuştu. Duruşma Adli Tıp Kurumu'ndan istenilen sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporun beklenmesi için ertelendi.

Geçen Mayıs ayında meydana gelen olayda, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde oturan Emine Kesimoğlu henüz 1.5 yaşında olan Ramazan'ı sürekli ağladığı gerekçesiyle, 4 yaşındaki diğer oğlu Oğuzhan'ın gözleri önünde ekmek bıcağıyla boğazını keserek öldürdü. Bakkaldan dönen 11 yaşındaki diğer oğlu Oktay Kesimoğlu'nun çığlık atıp yardım istemesi üzerine eve gelen komşuları durumu polise haber verdi. Gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Emine Kesimoğlu'nun Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılamasına bugün devam edildi.

Haberin Devamı

Duruşmaya katılan Muammer Kesimoğlu, eşinden şikayetçi olduğunu tekrarlayarak, “Eşim hastanede tedavi görüyordu. Akıl sağlığı iyi değildir. Ancak tekrar eve dönmesini istemiyorum. Bu yüzden boşanma davası açtım. Diğer çocuklarımın sağlığını da düşünmek zorundayım” diye konuştu.

Hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Emine Kesimoğlu, duruşma bitiminde jandarma eşliğinde salondan çıkarılırken hakimden izin alarak eşinin yanına gitmek istedi. Hakim Ahmet Akyüz'ün de izin vermesi üzerine hurda satarak geçinen Muammer Kesimoğlu'nun yanına giden sanık, eşinin elini öpüp başına koyarak “Geçmiş bayramın kutlu olsun” dedi, ardından da eşinin boyununa sarılarak “Beni affet” dedi.

Duruşma, Adli Tıp Kurumu'ndan istenen Emine Kesimoğlu’nun akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporun beklenmesi için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!