Oğlum nerede

Güncelleme Tarihi:

Oğlum nerede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 11:19

Konya'da bir yakınlarının cenaze töreninden dönen aileyi taşıyan otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 8 aylık bebek öldü, 5 kişi yaralandı. Kazadan yaralı kurtarılan kişinin “oğlum nerede?” diyerek bağırması duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Hasan Hüseyin Sütcü (25) idaresindeki 42 H 8360 plakalı otomobil, Beyşehir'de Antalya Caddesi, Öğretmenevi yakınlarında önünde seyir halindeki Birol Demir'in (32) kullandığı 42 ST 075 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Sütçü, araçta sıkıştı. Otomobilde bulunan eşi Nihal Sütcü (25) ile Naciye Koç (18), Havva Akın (16), Rabia Sütcü (16) ve 8 aylık Utku Sütçü yaralandı.

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Utku bebek burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yapılan çalışmalar sonrası Sütçü, sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı. Sütcü'nün kurtarıldıktan sonra “Oğlum nerede?” diyerek bağırması duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Diğer yaralılar ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Nihal Sütcü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Hasan Hüseyin Sütçü ve yakınlarının Üzümlü beldesinde bir yakınlarının cenaze törenine katıldıktan sonra dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!