Odaya gelen masör çıktı

Güncelleme Tarihi:

Odaya gelen masör çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 00:00

İş için geldiği İstanbul’da bir otelde odasında ölü bulunan Ankara Barosu avukatlarından Serkan Sönmez’le (47) ilgili soruşturmada, masör M.P.’nin tanık olarak ifadesi alındı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta bir masaj salonunda çalışan M.P., polise verdiği ifadede şunları anlattı: “Avukat Serkan Sönmez, 4 ay önce çalıştığım masaj salonuna geldi. Tanıştık. Cumartesi günü tekrar masaj salonuna geldi ve cinsel birliktelik teklif etti. Para vereceğini söyleyince kabul ettim. Otele ilk gün beraber geldik, odaya çıktık. 3 saat kaldım. 2 defa ilişkiye girdik. Bana 500 liraya yakın para verdi. İkinci gün otelde kısa süre kaldım, ilişkiye girmeden ayrıldım. Ölümüyle ilgili bilgim yoktur.”

Cinayet bulgusu yok

Otele taksiyle geldiği belirlenen Sönmez’in odada bulunan 2 valizi, bir miktar parası ve kişisel eşyaları ailesine teslim edilecek. Odada, çalındığı iddia edilen, Sönmez’e ait otomobilin anahtarı da bulundu. Otomobilin Ankara’da havalimanı otoparkında olduğu tespit edildi. Polis, Adli Tıp ön otopsi raporunda da cinayet bulgusuna ulaşılamadığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!