Obama'dan Clint Eastwood'a koltuklu yanıt

Güncelleme Tarihi:

Obamadan Clint Eastwooda koltuklu yanıt
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2012 19:36

ABD Başkanı Barack Obama, ünlü aktör Clint Eastwood'ın dün Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kurultayı'nda kendisiyle boş koltuk üzerinden “Hayali sohbetine” sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden fotoğraf eşliğinde “Bu koltuk dolu” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Obama'nın seçim kampanyası ekibi tarafından atılan twitter mesajında, Obama'yı Beyaz Saray'daki Kabine Odası'nda kendisine ayrılmış sandalyeye otururken arkadan çekilmiş bir fotoğrafı ve “Bu koltuk dolu” yazısı yer aldı. Obama'nın mesajı, şu ana kadar 35 bin defa retweet edildi, 13 bin kez de favorilere eklendi.
Eastwood'un dünkü ilginç şovu sosyal paylaşım sitelerinde yoğun ilgi gördü. Hatta Eastwood'ın performansının, twitter'da, kurultayın en önemli bölümü olan Cumhuriyetçilerin ABD Başkanı adayı Mitt Romney'nin konuşmasından daha çok tartışıldığı gözlendi.

EASTWOOD'UN 'HAYALİ SOHBETİ'NDEN KARELER

ELEŞTİRİ DE ALDI


Bazı Hollywood yıldızları ve ünlüler de twitter'daki tartışmaya katılırken, kimilerinin ünlü aktörün dünkü performansını alaya aldığı ve eleştirdiği gözlendi.
Örneğin, “General Hospital” dizisi oyuncusu Nancy Lee Grahn, twitter hesabında, “20 yıl önce Clint Eastwood'la günümü gün etmesini istiyordum. Şimdiyse, onun sadece haplarını almasını ve Medicare'e muhtaç olmadığı için şükretmesini istiyorum” diye yazarken, NBC'de sabahları yayınlanan “The Today Show” adlı programdan Star Jones da, “Clint Eastwood'un sahnede birisinin 'sarhoş kirli Harry'sine dönüştüğünü gördüğüme inanamıyorum. Kendisini küçük düşürdü” yönünde mesaj attı.

/images/100/0x0/55ea8529f018fbb8f8855778

Haberin Devamı

"GÖRÜNMEZ OBAMA'YA 40 BİN ÜYE"


ABD Temsilciler Meclisi'nin eski Cumhuriyetçi üyesi, şimdiyse MSNBC'de yorumculuk yapan Joe Scarborough ise twitter mesajında, Mitt Romney açısından, “Büyük bir gecenin” Clint Eastwood tarafından gölgelendiği görüşünü dile getirdi.

Eastwood'un şovunun ardından twitter'da, “Görünmez Obama” diye bir hesap da açıldı ve buraya üye olanların sayısı şu ana kadar 40 bini geçti.
Amerikalı ünlü aktör ve yönetmen Clint Eastwood dün, Mitt Romney'nin resmen Cumhuriyetçilerin başkan adayı ilan edildiği parti ulusal kurultayının sürpriz konuğu olarak, Romney'ye destek veren bir konuşma yapmıştı. Eastwood'un, “stand-up şov” tarzında yaptığı konuşması sırasında, ABD Başkanı Barack Obama'yı simgeleyen boş bir sandalyeyle sohbeti izleyicileri güldürmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!