O Ses Türkiye'de heyacan devam ediyor | 5. bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede heyacan devam ediyor | 5. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 15:36

TV8'in gözde yarışması O Ses Türkiye'de heyecan hiç bitmiyor. Bu akşam ki bölümde Acun Ilıcalı ne diyince herkes kahkahaya boğuluyor. 5. bölüm fragmanı sizlerle.

Haberin Devamı

TV8'in gözde yarışması O Ses Türkiye, ülkemizde ilan edilen ulusal yas nedeniyle Pazar ve Pazartesi akşamları programa ara vermişti. Yayın günleri Pazar, Pazartesi ve Salı günleri olan programın 4. bölümü dün akşam yayınladı. Ulusal yas nedeniyle ara verilen O Ses Türkiye yarışması 5. bölümüyle bu akşam TV8'de..

5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
O Ses Türkiye’de yarışmacılar jüri üyelerini döndürebilmek için çalışırken, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz yarışmacıları kendi takımına katmak için farklı yöntemler deneyecek, Hadise, Ebru ve Murat’ın aralarında yaşadıkları rekabetle heyecan devam edecek.

O Ses Türkiyede heyacan devam ediyor | 5. bölüm fragmanı izle

GÖKHAN NE DİYOR?
3 sezondur O Ses Türkiye jüri koltuğunda olan Gökhan Özoğuz 'O Ses Türkiye yarışmasının onun için en heyecanlı zamanı' olduğunu ifade ediyor.
Programa katılan yarışmacılar sesleriyle onu etkileyecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

ŞURADA REKLAMA GİRECEKSİN ABİ
Programa katılan bir yarışmacı hangi jüri üyesini seçeceğiyle ilgili anılarını anlatırken, her cümlesinde biri jüri hakkını kaybedecek. Bunun üstüne Acun Ilıcalı 'da heyecanı arttırmak amacıyla 'tam şurada reklama gireceksin abi' diyerek herkesi kahkahaya boğacak.

O SES TÜRKİYE 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!