O kadar dansöze bir çalgıcı gerek

Güncelleme Tarihi:

O kadar dansöze bir çalgıcı gerek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 10:22

CHP Muğla Milletvekili adayı Tolga Çandar, seçim bölgesinde seçmenlerine seslendi. Çandar, kendisini çalgıcı diye aşağılamaya kalkışanlara “O Kadar dansöze bir çalgıcı gerekiyor demek ki” şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

CHP Muğla milletvekili adaylarından sanatçı Tolga Çandar, Göktepe, Esençay, Çamoluk ve Günüce köylerinde seçmenleriyle buluştu. Yoğun ilgi gösterilen Tolga Çandar, milletvekili görevini halkın içinde halkla birlikte yerine getireceğini söyledi.

Köylerin girişlerinde yoğun ilgiyle karşılanan CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, İlk olarak Günüce köyüne gitti. Burada, köylülerle sohbet eden aday, “Ben seçimden seçime gelen bir milletvekili olmayacağım. Size söz veriyorum. 12 Haziran seçimlerinde eğer milletvekili seçilirsem, görevimi sizlerin içinde sizlerle birlikte yapacağım. Telefonla filan değil, bizzat sizlere geleceğim sorunlarınızı dinleyeceğim ve TBMM çatısı altında yasal çözüm üreteceğim” dedi.

Çok dansöze bir çalgıcı

Tolga Çandar, kendisini dansöz bile olamayacak bir takım kişiler tarafından “ Çalgıcı” diyerek aşağılamaya çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Müzisyenliğin ayıp bir şey olmadığına dikkat çeken CHP’nin sanatçı milletvekili adayı Çandar, “Beni sanatçı kimliğimle tanıyorsunuz. Bundan onur duyarım. Bazıları benim sanatçı kimliğime çalgıcı sıfatı kullanmış.  Akıllarınca beni aşağılamaya çalışıyorlar. Sadece onlara cevap vermek istiyorum. Bu kadar dansöze bir çalgıcı gerek. Başka ne denilebilir ki… Oysa ailem taş ocaklarında çalışarak Türkiye’nin en güçlü üniversitesi olan Ortadoğu’da okuttu. Ben inşaat Yüksek Mühendisiyim. İnşaat mühendisi olarak ülkeme çok yararlı olamadım belki de… Ancak Sanatçı kimliğimle ülkeme çok katkıda bulunduğumu düşünüyorum” diye konuştu.

Gelin ve damatla birlikte zeybek

Buradan Göktepe’ye geçen Aday Çandar, Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Birkaç yıl önce Göktepe’de yapılan şenlikte, Tolga Çandar’ın hiçbir karşılık beklemeden  konser verdiğini hatırlatan köylüler, “O bizim fahri hemşerimiz” dediler.
Köy kahvesinde konuşan Çandar son olarak, Çamoluk köyünde parti üyesi Asım Orhan’ın oğlunun düğün törenine katıldı. Çandar, oğlanın ve kızın ailesini kutladı ve gelinle damada mutluluklar diledi. Daha sonra gelin ve damatla birlikte Muğla zeybeği oynadı…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!