O Hayat Benim 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 95. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 10:39

O Hayat Benim 94. son bölüm ile heyecan dolu dakikalar yaşattı. Pazar akşamları yayınlanan O Hayat Benim dizisinin 95. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. O Hayat Benim son bölümde yaşananları sizler için derledik.

O Hayat Benim son bölümde yer yerinden oynadı. Pazar akşamı ekrana gelen dizinin son bölümünde Efsun mahkemeye çıktı. Ateş ve Bahar arasında beklenmedik olaylar yaşandı. Fulya ise büyük bir savaşın içerisinde girdi. O Hayat Benim 94. bölümde yaşananlar ve son bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

 

 O HAYAT BENİM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arda ona yardım etmek için ne yaparsa yapsın, sonuç değişmez. Efsun, akıbetini belirleyecek bir duruşmada hakim karşısına çıkacaktır! Kenan konağa dönmenin yollarını aramaktadır. Mehmet Emir bunun önünü kesmek için Ateş’ten yardım ister. Ancak Ateş’in geçmişte Kenan’ı öldürmeye teşebbüs etmiş olması, onun peşini bırakmayacaktır. Bahar yeni evlerinde Ateş’i beklerken, onun bir daha geri gelmeyebileceği aklının ucundan bile geçmemektedir... Sultan ve Ganimet, Zeynep’in Affan’la evlenip uzaklara gitmeye hazırlandığını öğrenir. İki anne kızlarını kurtarmak için harekete geçer. Fakat Affan’ın lüks yatı denize açılmıştır bile... Fulya ise Mehmet Emir’le boşanma işlemleri tamamlanınca, artık gözünü karartır ve hayatını mahveden kişiye karşı ölümüne bir savaş açar! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı Fox'ta.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN KONUSU

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma... O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır.  Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır.

O HAYAT BENİM 94 BÖLÜM FRAGMANI 1

O HAYAT BENİM 94.BÖLÜM FRAGMANI 2

 

BAKMADAN GEÇME!