O Hayat Benim 93.son bölümde Efsun'dan büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 93.son bölümde Efsundan büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 08:50

O Hayat Benim dün akşam çok konuşulan bir bölümle ekranlara geldi. O Hayat Benim'in son bölümüne Efsun'un yaptıkları damgasını vurdu. Efsun'un juri olarak katıldığı yarışmada karşısında o ismi görünce bakın neler yaptı. İşte O Hayat Benim 93.bölümde yaşananlar

O Hayat Benim 93. son bölümü ile ekrana kilitledi..  O Hayat Benim'de Arda ve Efsun aşkları için büyük bir sınav veriyor. Peki bu sınavda sonuç ne olacak? O Hayat Benim 93. son bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM'DE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep basının önünde Arda’nın işlediği cinayeti anlatmaya başlar. Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir... Hülya da Kenan’ın yalanlarına karşı daha fazla sessiz kalmayacak, başını diğer tarafa çevirmeyecektir. Müge konağı terk edip Cemal’in yeni tuttuğu gecekondunun kapısını çalar. Cemal’in annesi Hayriye, Müge’yi gelini gibi benimsemiştir bile. Kısmet Mahallesi’nde Sultan’ın kapısı da hayırlı bir iş için çalınır. Fakat Affan’ın niyetinin öğrenilmesiyle mahalle çalkalanmaya başlar. Bahar da Ateş’in gitgide karanlık bir yola sürüklenmesinden çok rahatsızdır. Bütün bu kötü gidişatı bölen, Efsun’dan gelen haber olur. Apar topar hastaneye kaldırılan Efsun’un durumu ortaya çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE!

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM 93. BÖLÜM FRAGMANI - 1

O HAYAT BENİM'DE SÜRPRİZ KONUKLAR

Fox ekranlarının reyting rekortmeni dizisi O Hayat Benim'de bu hafta Model of Celebrity rüzgarı esecek. Başarılı organizatör Banu Noyan, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan ve usta koreograf Uğurkan Erez’den oluşan Model of Celebrity jürisi bu hafta O Hayat Benim dizisine konuk oldu.Senaryo gereği jüriye Efsun karakteri de dahil oldu. Moda dünyasına adım atan Efsun'un jüri üyesi Armağan Çağlayan'la senaryo gereği yaşadığı kavga çekimlere damga vurdu.
Çekimlerde Model of Celebrity finalistleri de yer aldı.Televizyon ve podyumlara yeni yüzler kazandırmak amacıyla yola çıkan Model of Celebrity ekibi diziyi kaçırmadan izlediklerini ve konuk olmaktan memnun olduklarını söyledi.
Dizinin yönetmeni Hamdi Alkan, organizatör Banu Noyan, Armağan Çağlayan ve Uğurkan Erez'e teşekkür etti.Dizide Efsun karakterini canlandıran Ceren Moray da ilk kez jüri koltuğuna oturduğu için heyecanlı olduğunu belirtti. Oldukça keyifli geçen çekimler geç saatlere kadar devam etti.

O HAYAT BENİM 92. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir?

 

 

BAKMADAN GEÇME!